p.iva
view

MILANO

project

Skin

 ‘A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away.’- Antoine de Saint-Exupery

 

viewnews

THE NEW KITCHEN CONCEPT FOR .ELMAR

Skin

SKIN is the new Kytchen System designed by C+S Architects and presented by .elmar at the Milano Design Week 2018. 

viewnews

C+S wins international competition in Belgium

C+S Architects wins contest in Tervuren, Belgium

C+S Architects has won the international competition for the redevelopment of the Ex-Royal Cavalry Barracks at Panquin site, a plot of 37,000 sqm in the city of Tervuren in Belgium.

The practice defeated other 20 international design teams in the two-phase design competition to win the design contract, which was tendered by the municipality of Tervuren.

The overall investment of 60 millions euros will transform the Ex-Royal Cavalry Barracks into a luxury hotel, a spa, a conference centre and commercial spaces and will develop three new housing blocks as well as redesign the park and the public spaces.

Copyright: C+S Architects
view

TERVUREN, BELGIUM

project

C+S Architects wins contest in Tervuren, Belgium

Redevelopment of the Ex-Royal Cavalry Barracks at Panquin, Tervuren, Belgium



C+S Architects has won the international competition for the redevelopment of the Ex-Royal Cavalry Barracks at Panquin site, a plot of 37,000 sqm in the city of Tervuren in Belgium.

The overall investment of 60 millions euros will transform the Ex-Royal Cavalry Barracks into a luxury hotel, a spa, a conference centre and commercial spaces and will develop three new housing blocks as well as redesign the park and the public spaces.

viewaward

PALAZZO VECCHIO FLORENCE ITALY

C+S wins BIGMAT National Award 2017!

On November 24th C+S were awarded of the NATIONAL BIGMAT AWARD 2017! The awarded ceremony took place in Palazzo Vecchio in Florence. Carlo Cappai and his son Tobia attended the ceremony. The panel chose this project " because of its seamless integration within a complex urban setting, as it successfully fuses the traditional old warehouse styling  with the stereometric volume of the multi-storey car park. Thanks to its slender and lithe design and its pitched roof profile, the work is a perfect grafting within its environment. The use of just one material, both for the roof and the interior cladding of the walls, makes the building all the more iconic and abstract, while giving it a timeless quality."

viewnews

PORTUGAL

C+S featured in Arqa

International competition's winning entry project
Law Court Offices in Venice recently published in ARQA Magazine

View the project and download the pdf!

view

BERGAMO

project

BERGAMO, ITALY

GAMeC Museum

6 Million euros granted from the Banca Popolare di Bergamo for the project